Een bestelling plaatsen:

U kunt als klant van Sterren van Riet als geregistreerde gebruiker een bestelling plaatsen. Bestellingen plaatst u door het product in het winkelmandje toe te voegen met de daarvoor bestemde knoppen.

Bezorging van een bestelling:

Onze bestellingen worden van maandag tot en met zaterdag bezorgd door DHL of PostNL.

Levertijden:

Vanaf het moment dat u een bestelling plaatst, streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk op het door u aangegeven adres te laten bezorgen. Hou rekening met een minimale levertijd van 2 werkdagen. Bij handgemaakte produkten (zoals de kaarten) is de levertijd langer omdat deze produkten op bestelling worden gemaakt. Neem in geval van twijfel contact op met de klantenservice.

Vertraging:

In incidentele gevallen kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt, dit als bijvoorbeeld het product tijdelijk niet voorradig is, of het product bij DHL nog verwerkt moet worden. Wij verzoeken u, indien u het product binnen 5 werkdagen na bevestiging van de betaling nog niet hebt ontvangen, contact op te nemen via klantenservice@sterrenvanriet.nl o.v.v. uw ordernummer.

Een artikel zoeken:

U vindt artikelen door (een deel van) de naam of omschrijving boven in het zoekvenster in te voeren. Wij tonen u daarna de producten op basis van uw zoekterm.

Verzendkosten:

Bij een bestelling met een totaalwaarde hoger dan € 25,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij een totale bestelwaarde lager dan € 25,- zijn de verzendkosten € 4,10. De aan u belaste verzendkosten worden in de afrekenprocedure aan u kenbaar gemaakt. De verzendkosten zijn evenals onze producten belast met 21% BTW.


Contactgegevens

De Regenboog
Lomboklaan 26
6712 BD Ede Nederland

06 - 4981 2709

Stuur een email.

Over Sterren van Riet

Het maken van allerlei sterren van het materiaal riet is een leuke hobby. U kunt in korte tijd een fraai resultaat bereiken. Deze website helpt u niet alleen met de techniek en idee├źn maar in de webwinkel kunt u de materialen kopen.